Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om Jesper Kjær Jørgensen

Min familie betyder alt for mig, og det er et stort privilegie, at jeg kan kombinere min passion med familielivet, da mine piger deler min interesse, og støtter op om den tid, jeg bruger herpå.

Selvom, jeg startede med at uddanne mig som motorcykelmekaniker, har jeg aldrig været i tvivl om, at jeg ville arbejde med mennesker. Det er i dialogen og samspillet med andre, jeg brænder igennem. Jeg har således siden 1997 arbejdet med unge i aldersgruppen 8-18 år, i ungdomsklubber og fritidshjem. Desuden har jeg i en årrække arbejdet på døgninstitution og som støttekontaktperson for psykisk sårbare unge. I 2010 blev jeg ansat på et behandlingshjem for autistiske børn, hvor jeg stadig arbejder

Den rette vej via sporten

Motocross har altid indtaget en central plads i mit liv. Jeg begyndte at køre løb, da jeg var 5 år gammel, og året efter vandt jeg mit første klubmesterskab. Som 10-årig vandt jeg det første uofficielle danmarksmesterskab i 80cc. Derefter har lysten til at arbejde målrettet for at stå øverst på skamlen været så stor en drivkraft, at det har resulteret i 25 danske mesterskaber og et Europamesterskab. Fra 1988 til og med år 2000 var jeg optaget i Team Danmark. Derfor har jeg fået en stor erfaring i at kunne sætte mig mentalt op til konkurrencer. Derudover har jeg fået et stort indblik i, hvor vigtigt det er, at have den optimale kondition. Kvalitet er vigtigere end kvantitet, både hvad angår kondition og den effektive træning på crosseren.

Det er ikke kun på crossbanen, jeg drager nytte af vindermentaliteten. Det smitter nødvendigvis af på mit øvrige arbejds/privatliv, hvor jeg karakteriseres som et positivt menneske - men også meget målrettet, og jeg lever efter den filosofi, at det er det er op til den enkelte, hvor meget positiv og negativ energi, han/hun lægger for dagen. Det handler om at beslutte sig for, hvor svært man ønsker at gøre tingene for sig selv, og om at sætte sig mål - og ikke drømme. 

Faktaboksen:

Født:​

7. december 1971

Født og opvokset i:

Frederiksund

Børn:

Freja Kjær Andersen, f. 2005

Isabella Kjær Stokholm, f. 2010

Øgenavn:

Shorty

Antal DM

27

Første løb:

1977

Første kontrakt:

1984

Bedste løb

EM #1 1998

Favoritmad:

Bøf og bagekartofler

Favoritdrik:

Mælk

Antal pokaler:

619 stk

Antal mc´er:

142 mc nye, 1 brugt

MC Mærker:

10 forskellige

Job:

Pædagog og MX-træner

Bopæl:

Ølstykke

Jesper Kjær Jørgensen #3

Ejer af JKJ MX School / JKJ Racing Team

MX Coach og aktiv motocrosskører

Læs cookiedeklaration her