JKJ Racing Team​

Tro det eller lad være! MX-sæsonen 2016 byder på en nyskabelse fra JKJ Racing i Jægerspris. Primo oktober 2015, så JKJ Racing Team dagens lys – et team der debuterer ved sæsonstarten 2016.

JKJ Racing Team er bygget op omkring 6 MX kørere

Kørere, der hver for sig selv entydigt har ønsket at være en del af denne nyskabelse, og hvor der selvfølgelig både bliver plads til input uden for Teamet, men hvor JKJs lange og indsigtsfulde erfaringer bliver omdrejningspunktet i såvel den enkelte kørers dagligdag/daglige træning, samt ikke mindst i de ofte hektiske konkurrencesituationer i ind – og udland. Helt konkret omfatter Teamets ydelser 10 træningsskoler nationalt samt en træningsskole i Italien

JKJ Racing Team vil være synlige ved en række fælles træk og visuelle kendemærker som f.eks. fælles sponsorer – ens stafferinger på maskinerne – ens miljømåtter – ens køredragter – samme kosttilskud etc.

Men den helt store nyskabelse kan opleves på to fronter

For det første vil JKJ optræde på som både mentor og coach for den enkelte kører. En tilstedeværelse, der tager udgangspunkt i kontinuerlig og vedvarende kontakt på ugebasis sæsonen igennem, men som også forpligter den enkelte køres aktive indsats, hvad angår tilbagemeldinger på de meget nødvendige og jævnlige evalueringer af den fysiske og konditionsmæssige træning – den tekniske træning – opsætning af maskinen – den psykologiske træning samt ikke mindst resultaterne opnået i de kørte konkurrencer.

For det andet vil Teamets kørere enkeltvis og i samlet gruppe kunne nyde godt af JKJs store netværk opbygget gennem mange år, hvad angår specialpriser på kosttilskud, klistermærker, køretøj, kørestøvler, reservedele, dæk med mere.

Download JKJ MX  Racing Team-logo her

​​

Der har ved oprettelse af JKJ Racing Team ikke udelukkende været lagt vægt på de opnåede resultater, men lige så meget på en helhedsvurdering, samt ikke mindst den enkelte kørers udviste vilje til at ville et Team, har været lige så tungtvejende ved sammensætningen.

Afslutningsvis på den korte omtale af JKJ Racing Team 2016, er det mig magtpåliggende at påpege et par grundelementer for den enkelte kørers tilstedeværelse i Teamet:

1. Han skal være glad for – og selv have lyst til at være i Teamet, og han skal være positiv over teamets andre kørere, som befinder sig på andre niveauer

2. Han skal være afklaret med hensyn til fra hvilket individuelt niveau, han starter, og hvilke realistiske mål dette niveau giver muligheder for at nå inden for den afsatte tid – f.eks. sæsonen 2016

3. På grund af forskellige udefra kommende faktorer, er det ikke altid, de opstillede mål opnås, men mindre forbedringer, skal også opfattes som nåede mål

4. Ved at være velforberedt – udvise vilje, glæde og hjælpsomhed, sender man nogle positive tegn til sin omverden – det være sig familien, vennerne, skolen, uddannelsesstedet eller jobbet, og denne forholdsvise lille investering, kommer ofte 10-dobbelt tilbage​

MX Teamet

Tobias Wieben #755

Alder: 22 år

Klasse: B-MX2

Bedste resultat: Samlet 10. Plads til en DM-B afdeling i Kolding 2015

Jeg elsker at køre motocross og bruger så meget tid som muligt på sporten. Ser frem til at udvikle mig på banen ved Jespers hjælp, og håber at blive stærkere på alle måder. Hvis jeg skal sætte et mål, kunne det være fedt at opnå en top 10 placering i den samlede DM-B stilling for året.

Mathias Buch #45​

Klasse: C-MX2

Bedste resultat: Samlet 1. plads - FiCup 2016

Mål: Komme i B (Top10)​

Mathias Jensen​ #157

Jeg er utrolig glad for cross, det er ikke bare en sport for mig det er en drøm. 

Jeg har flyttet mig rigtigt meget efter jeg kom med på JKJ Racing Team i årets første løb lå jeg 5. sidst ud af 30 kørere efter jeg er blivet trænet og coachet af Jesper er jeg kommet med godt op i feltet. Mit bedste resultat i 2016 var en samlet 8. plads til 3. afdeling F1 Cup.

​Louise Jensen-Petersen #707

Klasse: C Mx2

Bedste resultat: var til Mx Champ i Sverige.

2 fede heatet med god fart, hvor alt bare spillede som det skulle!

3. samlet på dagen i MX-girls.

Bedste og mest tilfredstillende resultat herhjemme var til fi-cup sidste år

- hvor det hele også bare kørte som det skulle. 

Blev nr. 16 ud af 27 drenge samlet, som en af de eneste piger!​​

Nikolaj Alexander Juul #809

Alder: 16

Vægt: 67 kg

Kører nr. 809

Klasse: C MX

Bedste resultat: Nr. 11

Motocross er for mig ikke bare en sport, men en livsstil. Verdens bedste følelse er, når man sætter sig op på raceren, og kun har en ting i hovedet, "jeg SKAL først!". Cross er en sport man er nød til at dyrke helhjertet, og ikke tage for givet. Kammeratskabet i cross er helt unikt, og især på vores team. Takket være vores fantastiske træner JKJ, gør han denne sport endnu sjovere og mere udfordrende.

Og størst tak skal lyde til min far for altid at være der, og altid at støtte mig i både op og nedture.

Uden disse to sponsore, havde intet kunne lade sig gøre. Så KÆMPE tak til Marcussens hotel og Ergotel.​

​Christian Westh

​B MX 2

Bedste resultat samlet 2 i c maxi open til DM B på hedeland i 2014.

Det fedeste ved cross er helt klart kammeraterne adrenalinen og glæden når man opnår noget man har kæmpet for.​

Klaus Lindvig Andersen

Alder: 25


En dreng med humøret i top og masser af energi der har der kan lide at køre motocross.
Adrenalin og følelsen når du sidder på cyklen er ubeskrivelig, den livsglæde man har på maskinen og forbedringerne man kan se gang på gang er så fedt, glæder mig til at se mine forbedreinger i 2017 med Jesper som træner

​Srdjan Djurdjevic # 233

Alder: 34

Klasse: MX-C Oldboys

Jeg har nu været igang i 4 år og de seneste 2 år er jeg begyndt at tage det mere seriøst. 

Efter mit møde med Jesper, udviklede jeg mig hurtigt. 

Mit mål er, at udvikle mig både fysisk, teknisk og have det mere sjovt på crosseren. 

JKJ Racing Team​

Jesper Kjær Jørgensen #3

​Aktiv Motorcrosskører

Professionelle MX Skoler i Danmark & udlandet  - Coaching inden for motocross og erhverv

Pædagog med speciale i børn og unge 5-18 år inden for autisme spektret og ADHD

Alle billeder er taget af Fotograf Klaus Rasmussen
Besøg Klaus' Facebook-profil her