Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

JKJ Racing Team​

Primo oktober 2015, så JKJ Racing Team dagens lys – et team, som der debuterede ved sæsonstarten 2016.

JKJ Racing Team er bygget op omkring MX kørere, der brænder for sporten!

Kørere, der hver for sig selv entydigt har ønsket at være en del af denne nyskabelse, og hvor der selvfølgelig både bliver plads til input uden for Teamet, men hvor JKJs lange og indsigtsfulde erfaringer bliver omdrejningspunktet i såvel den enkelte kørers dagligdag/daglige træning, samt ikke mindst i de ofte hektiske konkurrencesituationer i ind – og udland. Helt konkret omfatter Teamets ydelser 10 træningsskoler nationalt samt en træningsskole i Italien.

JKJ Racing Team vil være synlige ved en række fælles træk og visuelle kendemærker som f.eks. fælles sponsorer – ens stafferinger på maskinerne – ens miljømåtter – ens køredragter – samme kosttilskud osv.

Men den helt store nyskabelse kan opleves på to fronter

For det første vil JKJ optræde som både mentor og coach for den enkelte kører. En tilstedeværelse, der tager udgangspunkt i kontinuerlig og vedvarende kontakt på ugebasis sæsonen igennem, men som også forpligter den enkelte køres aktive indsats, hvad angår tilbagemeldinger på de meget nødvendige og jævnlige evalueringer af den fysiske og konditionsmæssige træning – den tekniske træning – opsætning af maskinen – den psykologiske træning samt ikke mindst resultaterne opnået i de kørte konkurrencer.

For det andet vil Teamets kørere enkeltvis og i samlet gruppe kunne nyde godt af JKJs store netværk opbygget gennem mange år, hvad angår specialpriser på kosttilskud, klistermærker, køretøj, kørestøvler, reservedele, dæk m.m.

Der har ved oprettelse af JKJ Racing Team ikke udelukkende været lagt vægt på de opnåede resultater, men lige så meget på en helhedsvurdering - samt ikke mindst den enkelte kørers udviste vilje til at ville et Team, har været lige så tungtvejende ved sammensætningen.

​ 

Download JKJ MX  Racing Team-logo

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Afslutningsvis på den korte omtale af JKJ Racing Team 2016, er det mig magtpåliggende at påpege et par grundelementer for den enkelte kørers tilstedeværelse i Teamet:

1. Han skal være glad for – og selv have lyst til at være i Teamet, og han skal være positiv over teamets andre kørere, som befinder sig på andre niveauer.

2. Han skal være afklaret med hensyn til fra hvilket individuelt niveau, han starter, og hvilke realistiske mål dette niveau giver muligheder for at nå inden for den afsatte tid – f.eks. sæsonen 2016.

3. På grund af forskellige udefra kommende faktorer, er det ikke altid, de opstillede mål opnås, men mindre forbedringer, skal også opfattes som nåede mål.

4. Ved at være velforberedt – udvise vilje, glæde og hjælpsomhed, sender man nogle positive tegn til sin omverden – det være sig familien, vennerne, skolen, uddannelsesstedet eller jobbet, og denne forholdsvise lille investering, kommer ofte 10-dobbelt tilbage​.

JKJ Racing Team 2019 - da teamet så dagens lys var det med følgende kørere...

Emil Pihl #388

Klasse: 85 B klasse​

Cross for mig er frihed. Det at sætte sig op på sin maskine, mærke suset når den starter højre hånd på gassen og afsted. Det kæmpe adrenalin kick det giver når det lykkedes rundt i svinget eller på hoppet efter min træners anvisninger. Udfordringerne på banen kan både give op og nedture men støtten fra familie og træner, giver mig troen på mig selv​

Det at køre cross kræver meget selv disciplin især efter et styrt som jeg selv har gennemgået på egen krop, at man bliver sat tilbage på alt og skal kæmpe sig op igen på kondi og styrke, den er hård. Cross er og bliver stærkt vanedannende, sammenholdet og venskaberne er med til at løfte en op selv på de grå dage. Alt i alt er cross en fed sport og er glad for at jeg fik muligheden for at køre for Jesper Kjær Jørgensen.

Tak til træner og familie Emil Pihl 388​

Justin Lindbjerg Jürs #134

Alder: 9 år

Klasse: Mini/ micro 65cc 

Jeg har valgt at køre med Jesper i 2019’ da han er en vedholdende træner og holder mig derfor i god form 😁 store forbedringer på banen efter nogle gode JKJ skoler i hele landet. Det er sjovt at lære og Jesper gør det nemt at forstå.

Mit mål er klart at fortsætte med forbedringer og jeg ser frem til flere lærerig timer med Jesper, og resten af teamet.​

Tobias Berendtsen Høj #533

Alder: 13 år

Vægt: 38 kg

Klasse: 85B (bedste række i klassen)

Bedste resultat: Grand Junior nr. 3

Jeg elsker cross fordi der er så mange udfordringer. Både på og af banen er cross det vigtigste, træningen, konditions træningen og sammenholdet, betyder rigtig meget. Hele tiden at prøve, at opnå bedre resultater er mit drive.

Nu med Jespers hjælp håber jeg på et endnu bedre resultat i 2019.​

Mads Schütt Andersen #293

Alder: 11 år

Klasse: B-85

Bedste resultat: 2017 nr 1 klubmester i Ballerup c 80 micro2018

Nr 1 klubmester c 80 micro heldeland/Ballerup

Ksm pokal løb c 80 micro 3 plads

Lmc Pokal løb c 80 micro 3 plads

Svendborg pokal løb micro c 80 2 plads

Weekend stævne på skovbybanen c 80 micro 3 plads

Pokal løb hedeland c 80 micro 3 plads

Yamaha kids cup mmck micro c 80 3 plads.

C 65 mini Lützen cars mx cup afd 3 mini 1 plads.

C 65 mini grand junior 2 plads.

C 65 mini pokal løb dianalund 3 plads.

Motocross har for mig været en stor del af mit liv, de sidste 2 år siden jeg startede i 2017.

Jeg har konstant prøvede og bliver bedre, jeg bruger en stor del af mig fritid på og træne, hvis ikke det er på crosseren er det med løb og styrke træning. Pt er min bedste tid på 5 km 24 min og 57 sek.

Nu starter jeg min 3 sæson 2019, og er rykket fra c 65 til B 85, jeg har været heldig og få kontakt til Jesper Kjær Jørgensen og håber han kan hjælpe mig godt igang i B 85. Vi har allerede vinter trænet en del, og jeg føler allerede at jeg er blevet bedre og stærker.

Jeg glæder mig til vi skal til Italien i uge 11 med en uges effektiv træning, kort tid før den første afd. I DM i B 85 skal køres.

Min store drøm er hen og tid og blive Danmarks mester

Til sidst vil jeg sige til til min mor, far og min træner Jesper Kjær Jørgensen for alt det her kan lade sig gøre.

Tobias Wieben #755

Alder: 22 år

Klasse: B-MX2

Bedste resultat: Samlet 10. Plads til en DM-B afdeling i Kolding 2015

Jeg elsker at køre motocross og bruger så meget tid som muligt på sporten. 

Ser frem til at udvikle mig på banen ved Jespers hjælp, og håber at blive stærkere på alle måder. Hvis jeg skal sætte et mål, kunne det være fedt at opnå en top 10 placering i den samlede DM-B stilling for året.

Mathias Buch #45​

Klasse: C-MX2

Bedste resultat: Samlet 1. plads - FiCup 2016

Mål: Komme i B (Top10)​

Mathias Jensen​ #157

Jeg er utrolig glad for cross, det er ikke bare en sport for mig det er en drøm.

Jeg har flyttet mig rigtigt meget efter jeg kom med på JKJ Racing Team i årets første løb lå jeg 5. sidst ud af 30 kørere efter jeg er blivet trænet og coachet af Jesper er jeg kommet med godt op i feltet. Mit bedste resultat i 2016 var en samlet 8. plads til 3. afdeling F1 Cup.

​Louise Jensen-Petersen #707

Klasse: C Mx2

Bedste resultat: var til Mx Champ i Sverige.

2 fede heatet med god fart, hvor alt bare spillede som det skulle!

3. samlet på dagen i MX-girls.

Bedste og mest tilfredstillende resultat herhjemme var til fi-cup sidste år - hvor det hele også bare kørte som det skulle.​

Blev nr. 16 ud af 27 drenge samlet, som en af de eneste piger!​​

Nikolaj Alexander Juul #809

Alder: 16

Vægt: 67 kg

Kører nr. 809

Klasse: C MX

Bedste resultat: Nr. 11

Motocross er for mig ikke bare en sport, men en livsstil. Verdens bedste følelse er, når man sætter sig op på raceren, og kun har en ting i hovedet, "jeg SKAL først!". 

Cross er en sport man er nød til at dyrke helhjertet, og ikke tage for givet. Kammeratskabet i cross er helt unikt, og især på vores team. Takket være vores fantastiske træner JKJ, gør han denne sport endnu sjovere og mere udfordrende.

Og størst tak skal lyde til min far for altid at være der, og altid at støtte mig i både op og nedture.

Uden disse to sponsore, havde intet kunne lade sig gøre. Så KÆMPE tak til Marcussens hotel og Ergot

​Christian Westh

B MX 2

Bedste resultat samlet 2 i c maxi open til DM B på hedeland i 2014.

Det fedeste ved cross er helt klart kammeraterne adrenalinen og glæden når man opnår noget man har kæmpet for.​

Klaus Lindvig Andersen

Alder: 25

En dreng med humøret i top og masser af energi der har der kan lide at køre motocross.


Adrenalin og følelsen når du sidder på cyklen er ubeskrivelig, den livsglæde man har på maskinen og forbedringerne man kan se gang på gang er så fedt, glæder mig til at se mine forbedreinger i 2017 med Jesper som træner

​Srdjan Djurdjevic # 233

Alder: 34

Klasse: MX-C Oldboys

Jeg har nu været igang i 4 år og de seneste 2 år er jeg begyndt at tage det mere seriøst.

Efter mit møde med Jesper, udviklede jeg mig hurtigt.

Mit mål er, at udvikle mig både fysisk, teknisk og have det mere sjovt på crosseren.

JKJ Racing Team​

JKJ Racing Team ​- 4 stærke grunde​ til at blive en del af holdet

Vælg trygt vores team, hvor træning, gode råde og støtte er en del af vores dagligdag

Mange års erfaring

Aktiv motocrosskører med mange års erfaring i gamet. Jeg ved, hvor vigtigt det er at stå klar til løb - såvel fysisk som psykisk skal man være 100 % klar.

MX-Skoler i Danmark og udland

Professionelle MX-skoler i Danmark og udlandet. Udover fede motocrosstræning får du også sjove oplevelser - og måske endda nye venner for livet!

Coaching

Coaching inden for motocross og erhverv. Min spidskompetence er motocross, men jeg er også klar til at inspirere andre udenfor motocrossbanen.

Speciale i børn og unge

Jeg er pædagog med speciale i børn og unge i alderen 5-18 år inden for autisme spektret og ADHD. Lad os snuppe en snak, hvis du er forældre og vil vide mere.

Jesper Kjær Jørgensen #3

Ejer af JKJ MX School / JKJ Racing Team

MX Coach og aktiv motocrosskører

Læs cookiedeklaration her