Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

MX Skoler​

Den træningsskole, jeg har etableret både i Danmark, Sverige, Italien og USA, er baseret på mit ønske om at videregive min viden om fysisk- og mental træning, samt tekniske teorier. Dette indebærer bl.a. start- nedbremsnings- sving- accelerations- positions- hop- balance- planlægnings-, og koordinationsteknik.

Fokus på udvikling af den enkelte MX kører

Jeg lægger vægt på, at mine træningsskoler, der varer fra 1 – 6 dage, max. 5 timer på banen og 2,3 timers effektiv kørsel pr. dag, udvikler den enkelte kørers potentiale. Dette sker bl.a. ved, at jeg i samarbejde med den enkelte, tager hånd om deres individuelle færdigheder.​

- Og husk: Man kan aldrig, stoppe med at lære. Konditionen er den, der afgør, hvor langt du vil nå. 

Kvalitet i stedet for kvantitet!

JKJ Racing Team ​- 4 stærke grunde​ til at blive en del af holdet

Vælg trygt vores team, hvor træning, gode råde og støtte er en del af vores dagligdag

Mange års erfaring

Aktiv motocrosskører med mange års erfaring i gamet. Jeg ved, hvor vigtigt det er at stå klar til løb - såvel fysisk som psykisk skal man være 100 % klar.

MX-Skoler i Danmark og udland

Professionelle MX-skoler i Danmark og udlandet. Udover fede motocrosstræning får du også sjove oplevelser - og måske endda nye venner for livet!

Coaching

Coaching inden for motocross og erhverv. Min spidskompetence er motocross, men jeg er også klar til at inspirere andre udenfor motocrossbanen.

Speciale i børn og unge

Jeg er pædagog med speciale i børn og unge i alderen 5-18 år inden for autisme spektret og ADHD. Lad os snuppe en snak, hvis du er forældre og vil vide mere.

Jesper Kjær Jørgensen #3

Ejer af JKJ MX School / JKJ Racing Team

MX Coach og aktiv motocrosskører

Læs cookiedeklaration her